آيا با معجون شيره انگور براي حفظ سلامتي تان آشنا هستيد

۶ بازديد

شيره انگور  چه فوايدي دارد؟

 

شيره انگور  زماني كه به ميزان مناسب مصرف شود، منبع خوبي از انرژي است، يك ماده مغذي كه به دليل داشتن آهن و كلسيم از رشد استخوان حمايت مي كند و كم خوني را تسكين مي دهد. شيره انگور ملاير ??تعادل گرمايي بدن را هنگام مصرف در هواي سرد فراهم مي كند و با محتواي آنتي اكسيداني خود سيستم ايمني را تقويت مي كند.

شيره انگور  از آنجايي كه حاوي گلوكز و فروكتوز است پس از مدت كوتاهي پس از مصرف بدون نياز به هضم وارد خون مي شود و به دليل داشتن كلسيم، پتاسيم، منيزيم، كروم، آهن و B، منبع بالايي از ويتامين ها و مواد معدني است. ويتامين هاي B1، B2، B3) يك قاشق غذاخوري (10 گرم) شيره انگور  است، به طور متوسط ??15 كالري دارد و حاوي حدود 1 ميلي گرم آهن، 40 ميلي گرم كلسيم است.

صد گرم شيره انگور  تقريباً 293 كالري انرژي مي دهد. شيره انگور  با انرژي بالا منبع غذايي مهمي است. به ويژه براي كودكان، ورزشكاران، مادران باردار و شيرده، شيره انگور  كه تشكيل گلبول هاي خوني (گلبول هاي قرمز) را در بدن فراهم مي كند، براي كم خوني مفيد است، زيرا سرشار از آهن است، به دليل داشتن خاصيت محافظتي در برابر بيماري ها، داراي خاصيت محافظتي در برابر بيماري ها است. تقويت مقاومت بدن و سيستم ايمني منبع خوبي از كلسيم براي افرادي است كه نمي توانند شير مصرف كنند (عدم تحمل لاكتوز و حساسيت به پروتئين شير) به دليل خاصيت پاك كنندگي خون از گرفتگي عروق و رگ ها جلوگيري مي كند. از تشكيل تصلب شرايين جلوگيري مي كند. ”

در بازار متلاطم كنوني قيمت شيره انگور اصل و خالص يا همان شيره انگور عسلي ملاير، بسيار متغير است. اما به شما پيشنهاد خريد شيره انگور خانگي را مي كنيم، چرا كه هر نوع صنعتي و كارخانه اي تحت عنوان ارگانيك بودن كذب محض است و فقط شيره انگور محلي قابل اعتماد است.

 

 شيره انگور براي كم خوني مفيد است

 

شيره انگور  كه به دليل داشتن آهن به راحتي در بدن جذب مي شود باعث افزايش توليد خون مي شود، كم خوني منبع غذايي است كه مي گويد خوب است، پك بعد از شير و لبنيات شيره انگور  كه يكي از بهترين منابع كلسيم است. براي رشد و سلامت استخوان بسيار مهم است.

شيره انگور  به دليل داشتن پتاسيم غني در تنظيم فشار خون بسيار موثر است. آنتي اكسيدان شيره انگور  با افزايش مقاومت بدن، سيستم ايمني را تقويت مي كند. معروف است كه به دليل اثر محافظتي در برابر بيماري ها براي سرفه و خلط مفيد است.

 

پيوندها تقويت مي شوند چون منبع خوبي از كلسيم است، ساختار استخوان را تقويت مي كند. همچنين به داشتن دندان هاي سالم كمك مي كند. محافظت در برابر بيماري هاي استخواني در زنان به ويژه در دوران يائسگي را فراهم مي كند.

 

رفع يبوست با شيره انگور ملاير

 

تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور است. معده و روده را آرام مي كند.

 

 

 

فوايد شيره انگور براي بيماري هاي كبدي

 

شيره انگور  كه گردش خون را متعادل و تنظيم مي كند نيز نقش حمايتي در درمان اختلالات كبدي دارد. به خصوص در افراد سيگاري، عروق و كبد، آسيب ريه به ترميم كمك مي كند.

 

 

 

 

 

شيره انگور  يك آنتي اكسيدان عالي

 

  • يك قاشق غذاخوري شيره انگور حاوي مقادير قابل توجهي آنتي اكسيدان و منگنز است.
  • منگنز از DNA در برابر راديكال هاي آزاد محافظت مي كند.
  • به عنوان يك آنتي اكسيدان موثر، تصور مي شود كه شيره انگور از فرد در برابر سرطان و بيماري هاي قلبي محافظت مي كند.

 

 

شيره انگور براي سلامت جنسي

 

به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. در نتيجه ميل جنسي را افزايش داده و از سلامت جنسي محافظت مي كند.

 

حاوي بسياري از مواد معدني مفيد است

 

 نياز روزانه به كلسيم، پتاسيم، منيزيم و آهن را برآورده مي كند. به دليل داشتن مواد معدني بالا، مي توان از آن در دوران بارداري، شيردهي و دوره هاي بهبودي استفاده كرد.

 

خواص آنتي اكسيداني شيره انگور  

 

در مقايسه با ساير قندها و شيرين كننده ها داراي نسبت بالايي از آنتي اكسيدان ها است. آنتي اكسيدان ها از بدن در برابر آسيب هاي اكسيداتيو مرتبط با اختلالات مختلف و بيماري هاي دژنراتيو محافظت مي كنند. اين باعث مي شود كه شيره انگور  جايگزين بهتري براي شكر تصفيه شده براي اكثر افراد باشد.

 

دردهاي قاعدگي را تسكين مي دهد

 

شيره انگور  منبع خوبي از آهن است و مي تواند در كنترل قاعدگي زناني كه در معرض خطر كمبود آهن به دليل از دست دادن خون هستند بسيار موثر باشد. در مقايسه با ساير منابع چربي مانند گوشت قرمز، جايگزين بهتري براي آهن براي كمك به بدن است.

 

كاهش وزن با شيره انگور درجه يك

 

 پلي فنول هاي موجود در شيره انگور  داراي اثرات آنتي اكسيداني هستند كه مي توانند در كاهش چاقي و كاهش وزن موثر باشند. در مطالعه اي كه براي ارزيابي تاثير شيره انگور  بر رژيم غذايي پرچرب انجام شد، مشخص شد كه اين عصاره با كاهش جذب كالري در بدن به كاهش وزن و محتواي چربي بدن كمك مي كند.

 

تنظيم فشار خون با شيره انگور

 

شيره انگور محلي بايد در تغذيه كودكان خردسال، كساني كه نمي توانند وزن اضافه كنند و كساني كه از بي اشتهايي و خستگي رنج مي برند، گنجانده شود.

شيره انگور ، اگزما، پسوريازيس، آكنه و ساير بيماري هاي پوستي كه به عنوان ماده غذايي كمكي در درمان استفاده مي شود، گفت: به لطف محتواي پتاسيم، فشار خون متعادل مي شود.

 

يبوست را برطرف مي كند تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور  انگور است. معده و روده را آرام مي كند.

 

شيره انگور  يك منبع انرژي سالم و پاك

 

كربوهيدرات ها و چربي هاي موجود در شيره انگور  در بدن به انرژي تبديل مي شوند. حاوي مقدار زيادي آهن است، به بدن در ذخيره انرژي كمك مي كند، آهن همچنين يك ماده ضروري براي انتقال اكسيژن در خون به روش سالم است.

 

از سلامت روده بزرگ محافظت مي كند

 

شيره انگور  بسيار غني از كلسيم است، روده بزرگ را از سموم پاك مي كند. كلسيم معمولا با كاهش خطر سرطان روده بزرگ مرتبط است.

 

شيره انگور انبار آهن

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  20 درصد آهن مورد نياز بدن را تامين مي كند. كمبود آهن باعث بسياري از مشكلات سلامتي از جمله سرگيجه، خستگي، ريزش مو، تحريك پذيري و كم خوني مي شود. آهن در دوران قاعدگي براي زنان اهميت ويژه اي دارد. آهن نقش مهمي در عملكرد خون و سلول دارد و براي توليد انرژي ضروري است. همچنين به بدن در مبارزه با عفونت ها كمك مي كند، از عملكرد مغز و عضلات حمايت مي كند و به سيستم ايمني بدن كمك مي كند.

 

ساير فوايد اعجاب انگيز شيره انگور

 

  • در دوران بارداري قابل مصرف است
  • از آنجايي كه حاوي مواد معدني زيادي است، در دوران بارداري، شيردهي و پس از زايمان مفيد است.
  • رشد سالم سلول ها را تقويت مي كند و باعث ترميم سريع و آسان بافت در هر نوع آسيب پوستي مي شود.
  • تشكيل گلبول هاي قرمز خون را افزايش مي دهد. سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند.
  • سلامت جنسي را بهبود مي بخشد شيره انگور توت سرشار از منگنز معدني كمياب است كه تصور مي شود به توليد هورمون هاي جنسي سالم كمك مي كند.
  • منگنز نقش حياتي در عملكرد سيستم عصبي، جلوگيري از لخته شدن خون و توليد انرژي از كربوهيدرات ها دارد. كمبود منگنز مي تواند باعث ناباروري، خستگي عمومي و ضعيف شدن استخوان ها شود.
  • استخوان ها را سالم نگه مي دارد شيره انگور منبع خوبي از كلسيم است. كلسيم نقش مهمي در حفظ سلامت استخوان، عملكرد آنزيم ها و عملكرد غشاي سلولي دارد. كلسيم نقش مهمي در محافظت از دندان هاي سالم و همچنين محافظت از بدن در برابر بيماري هاي استخواني كه در دوران يائسگي شايع هستند، ايفا مي كند.
  • خواص ضد التهابي خواص ضد التهابي و آنتي اكسيداني شيره انگور يك جزء قابل اعتماد براي كاهش چنين بيماري هايي است. اين به طور موثر در آماده سازي هاي دارويي خاص براي درمان بيماري هاي التهابي مانند روماتيسم و ??نورالژي استفاده شده است.
  • رشد را بهبود مي بخشد. به ويژه براي كودكان در حال رشد و تكامل مفيد است. به لطف مواد معدني و ويتامين هايش باعث رشد سالم مي شود.
  • از سيستم عصبي محافظت مي كند. به لطف منيزيم موجود در آن، با متعادل كردن حجم كلسيم در اعصاب و عروق خوني، اعصاب را آرام مي كند.
  • براي سردرد و خستگي مفيد است. به لطف ويتامين ها و مواد معدني موجود در آن، خستگي را از بين مي برد. سردرد را تسكين مي دهد.

 

 

شيره انگور  ذخيره پتاسيم

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  حدود 14.5 درصد پتاسيم را تامين مي كند. پتاسيم براي حفظ سلامت قلب و عروق و افزايش تراكم استخوان بسيار مهم است. اين ماده به سلامت فشار خون پايين كمك مي كند. خطر حمله قلبي و سكته را كاهش مي دهد.

 

 

 

شيره انگور  انبار كلسيم

 

كلسيم نه تنها براي محافظت از استخوان ها و دندان هاي سالم، بلكه براي سلامت روده بزرگ، سلامت قلب، لخته شدن خون، فعاليت عصبي مغز و عملكرد ماهيچه ها نقش حياتي دارد. تنها يك قاشق غذاخوري شيره انگور  17 درصد كلسيم را تامين مي كند.

 

شيره انگور  انبار سلنيوم

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  به طور متوسط ??5 درصد نياز سلنيوم را برآورده مي كند. سلنيوم در عملكرد تيروئيد، محافظت آنتي اكسيداني، پيشگيري از سرطان، سلامت قلب و عروق و پيشگيري از بيماري هاي التهابي مانند آرتريت روماتوئيد بسيار موثر است. كمبود سلنيوم مي تواند باعث اين مشكلات و ساير مشكلات سلامتي شود.

 

فوايد شيره انگور  به عنوان B6

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  7.5 درصد ويتامين B6 را تامين مي كند. ويتامين B6 براي سيستم ايمني، سيستم عصبي، تشكيل سلول، سلامت خون و توليد انرژي ضروري است. همچنين اعتقاد بر اين است كه داراي خواص ضد التهابي و ضد سرطاني است.

 

برخي از مزاياي ديگر شيره انگور  عبارتند از:

 

شيره انگور

 

- مزاياي زيادي براي بيماران مبتلا به كمبود خون فراهم مي كند

- براي زخم خوب است.

- براي بيماران آسم و برونشيت تسكين مي دهد

- مقاومت بدن را در هواي سرد افزايش مي دهد

- ذخيره انرژي براي ورزشكاران

- به رشد و تكامل نوزادان كمك مي كند

- نقش مهمي در رشد هوش كودكان دارد

- موثر در بيماري هاي دهان و گلو

 

شيره انگور  فخري

 

- خون را در بدن افزايش مي دهد

- انرژي بدهيد

- اشتها را باز مي كند

- براي رشد كودك در دوران بارداري بسيار مفيد است

- تقويت كننده معده، روده، كليه ها

- براي سفتي عروق مفيد است

- گردش خون را آرام مي كند

 

شيره انگور زرد

 

- براي عفونت هاي تنفسي مفيد است

- به بدن نشاط مي بخشد

- خون را پاك مي كند

- براي گرفتگي معده و مشكلات دستگاه گوارش مفيد است

 

شيره انگور شاني

 

- كلسترول را كاهش مي دهد و فشار خون را متعادل مي كند

- از قلب حمايت مي كند

- قدرت جنسي و تعداد اسپرم را افزايش مي دهد

- بدن را تقويت مي كند

- در برابر كم خوني بسيار موثر است

- دندان ها را تغذيه مي كند، استخوان ها را تقويت مي كند

- روده ها را اجرا مي كند

- مفيد براي كودكان و زنان باردار

 

شيره انگور  قرمز

 

- مناسب براي برونشيت، سرفه، يرقان، خارش، اگزما، تهوع

- از ريه و كبد پشتيباني مي كند

- خون مي سازد و انرژي مي دهد

 

شيره انگور  سياه

 

- به عنوان يك غذاي حمايت كننده براي كم خوني استفاده مي شود زيرا حاوي مقدار زيادي آهن است.

- شير مادر را زياد مي كند

- خستگي، خستگي مفرط را برطرف مي كند

- در عفونت هاي دهان و گلو استفاده مي شود

- براي بيماران مبتلا به كم خوني كه خون را تميز مي كند توصيه مي شود

- فشار خون را كاهش مي دهد

- براي بيماري هاي مزمن دستگاه گوارش مفيد است

- ترشحات معده را افزايش مي دهد

- سيستم گوارش را تنظيم مي كند

- تقويت كننده مو و دندان

- قابل استفاده در درمان گاستريت مزمن و هپاتيت.

 

فروش شيره انگور

 

فروش شيره انگور در سطح اينترنت بسيار گسترده است. اما همانطور كه مي دانيد شيره انگور ملاير بهترين نوع شيره انگور خانگي و محلي در ايران مي باشد.در همين قسمت لينك ورود به بهترين فروشگاه را برايتان قرار داده ايم.

نكات مهم و ضروري در كاشت درخت بادام

۲ بازديد

نكات مهم و ضروري در كاشت درخت بادام

درخت بادام از نظر شكل ظاهري درختي با برگ هاي باريك و ??? تا ? متر ارتفاع و متراكم مي باشد. بادام ها داخل ميوه هايي شبيه به هلو رشد كمي كنند. اگر چه پوشش دور آن ها براي مردم ميوه به حساب نمي آيد اما اين پوسته از نظر تكنيكي، جزء ميوه ها محسوب مي شود. تا انتهاي اين مطلب با آلفا نهال همراه باشيد.

براي برداشت بادام شيرين، در هنگام كاشت حتماً بايد بادام شيرين بكاريد. بادام تلخ و شيرين دو نوع متفاوت از بادام هستند. بادام تلخ داراي سيانيد مي باشد. از كاشتن اين نوع بادام خودداري كنيد. گروهي ديگر از بادام ها نيز شكوفه هاي زيبايي مي دهند اما منجر به توليد ميوه نمي شوند. اين دسته از بادام ها نيز فقط به منظور زيبايي ظاهري كه دارند، پرورش داده مي شوند.

تمام اين توضيحات نشان مي دهد كه قبل از خريد نهال بادام بايد در مورد آن تحقيق و جست و جو كرد. كاشت درخت بادام منوط به كشورهاي خاورميانه بوده و در آب و هواي سرد رشد نمي كند.

كاشت درخت بادام و نحوه صحيح پرورش آن

كاشت درخت بادام منوط به مناطقي با شرايط آب و هوايي خاص مي باشد. براي پرورش درخت بادام بايد نكات لازم در رشد آن را در نظر داشته باشيد. در ادامه كليات كاشت اين درخت و روش هاي مراقبتي از آن را ارائه مي كنيم.

همان طور كه گفتيم براي كاشت درخت بادام بايد نكات متفاوت و نيز شرايط اقليمي را در نظر گرفت. كاشت اين درخت در حياط خانه هاي مسكوني نيز امكان پذير است و مي توان از محاسن اين درخت بهره برد. اگر قصد كاشت و خريد انواع نهال را داريد با ما همراه باشيد.

احداث باغ بادام

آب و هوا:

بادام در آب و هواي مديترانه اي با تابستانهاي گرم ،خشك و زمستانهاي معتدل، مرطوب بخوبي رشد مي كند. دماي بهينه براي رشد بين ?? تا ?? درجه سانتي گراد (?? و ?? درجه فارنهايت) و جوانه هاي درخت نيازسرمايي از ??? تا ??? ساعت زير ??? درجه سانتي گراد (???? ° F) براي شكستن خواب را دارند.

خاك:

درختان بادام در خاك با زهكشي خوب كاشته مي شوند. خاك داراي عمق مناسب بايد باشد. درختان بادام در انواع گوناگون خاك رشد مي كنند و مي تواند در خاك شني، لومي يا خاك رس خاك كاشته شوند. درختان بهترين رشد را در خاك با PH حدود ??? خواهد داشت، هر چند آنها خاك اسيدي، سطح PH خنثي و قليايي را نيز تحمل مي كنند. حفر گودال كاشت حدود دو برابر عميق تر و عريضتر از تراكم ريشه. گسترش ريشه در گودال و پوشش دهي مناسب ريشه و خاك در نزديكي تنه حدود هفت سانتي متر بايستي بالاتر از زمين اطراف باشد.

كاشت:

آماده سازي يك محل براي كاشت، تست مناسب خاك و ايجاد گودال گام اول است. بسته به نتايج، اصلاح خاك و ايجاد خاك يكنواخت با استفاده از ادوات كشاورزي در آماده سازي براي كاشت مي تواند انجام شود. انتخاب و طراحي يك سيستم آبياري قبل از كاشت. فاصله درخت بسته به محل، انواع بادام و طراحي شكل باغ تعيين مي گردد اغلب باغات در شكل مربع كاشته مي شوند. عرض بين رديف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). فاصله درختان در هر رديف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). طول رديف: متغير مي باشد. درختان بادام نياز به آفتاب كامل دارند، حداقل ? ساعت در روز، نور آفتاب بيشتر به معني شكوفه دهي بهتر مي باشد. رنگ كردن سمت جنوبي از تنه و شاخه هاي بزرگ با دوغاب آهك از درخت در ببرابر آفتاب سوختي محافظت خواهد كرد.

آبياري:

آبياري درخت يك بار در هفته در طول سال اول پس از كاشت لازم است. كاهش آبياري به هر دو تا چهار هفته در سال هاي بعدي انجام مي گيرد. تنظيم آبياري براي جلوگيري از غرق شدن ريشه در آب و اجازه يافتن خاك به خشك شدن

نحوه كاشت درخت بادام

براي شروع كاشت درخت بادام, ابتدا نهال را از مغازه خريداري كنيد. همچنين مي توانيد دانه تازه و فرآوري نشده را در خاك بكاريد. مكاني كه براي كشت بادام انتخاب مي كنيد، بايد آفتاب گير و از نظر نوردهي مناسب باشد. يعني امكان جمع شدن آب در اطراف ريشه ها وجود نداشته باشد.

ابتدا خاك و زميني كه مي خواهيد دانه را در آن بكاريد، شخم بزنيد. اين كار بافت خاك شما را نرم و سبك مي كند. آن گاه دانه را در عمق ??? تا ? سانتي متري بكاريد و روي آن را با خاك بپوشانيد.

بهتر است كاشت درخت بادام بدين روش را در فصل پاييز انجام دهيد. اين كار سبب مي شود دانه زير خاك، زمستان را به راحتي سپري كند و در فصل بهار جوانه بزند و سر از خاك بيرون آورد.

مكان كاشت دانه بادام را با صفحه مشبك سنگين بپوشانيد تا دانه هاي بادام شما از جويده شدن و خورده شدن توسط ساير جانوران در امان بمانند.

اگر به جاي كاشت بادام از نهال بادام استفاده كرديد و آن را از بيرون خريداري نموديد، بايد حفره اي را در باغ يا باغچه براي كاشت نهال ايجاد كنيد. اين حفره از گلوله ريشه نهال بايد بزرگ تر باشد. قبل از كاشت، كل خاك را شخم بزنيد تا خاك زير نهال سفت نباشد. همچنين در صورت تمايل مي توانيد در هنگام شخم خاك، كمي ماسه به آن اضافه كنيد. با اين كار، زهكشي خاك به خوبي انجام مي شود.

نهال را در همان عمقي بكاريد كه زمان خريد در همان عمق كاشته شده بود. بادام هايي نيز هستند كه خودلقاحي را به تنهايي انجام نمي دهند. بنابراين بايد چند نهال بادام را در كنار هم داشته باشيد تا درخت ميوه دهد. قبل از خريد اين موضوع را با فروشنده در ميان بگذاريد و از خريد نهالي كه به تنهايي ميوه نمي دهد، خودداري كنيد. اگر مي خواهيد چند نهال را در باغچه يا باغ بكاريد، بايد فاصله بين آن ها از يكديگر ? تا ? متر باشد.

مقدمات قبل از كاشت بادام

قبل از كاشت درختان بادام بايد بادشكن موثري ايجاد شود. براي اين كار مي توان از رديفهاي درخت و يا كمر بند حفاظتي مصنوعي استفاده كرد. بادشكن مصنوعي هزينه زيادي دارند ولي از همان موقع احداث قابل استفاده است در حاليكه كاشت درخت به عنوان بادشكن از سال سوم كه درختها بزرگ مي شوند موثر خواهد بود از بين بادشكن هايي كه براي بادام استفاده مي شوند درختان سرو بهتر از بقيه هستند. تقويت خاك : قبل از كاشت درخت بادام 200 كيلو ازت و 200 كيلو گرم فسفر در هر هكتار به زمين داده مي شود.

نحوه‌ي كاشت درخت بادام

هنگام پرورش درختان بادام، بهتر است بدانيد كه اين درختان، خاك بيش از حد مرطوب را تحمل نمي‌كنند و به شدت به سرمازدگي در بهار حساس هستند. بادام در زمستان‌هاي معتدل و مرطوب و تابستان‌هاي گرم و خشك در آفتاب كامل رشد مي‌كنند. اگر منطقه‌ي شما اين پارامترها را نداشته باشد، بعيد است كه درخت بادام به شما ميوه‌اي بدهد.

علاوه بر اين، تعداد كمي از درختان بادام، خودبارور هستند و بنابراين براي توليد ميوه به گرده‌افشاني بين گلهاي نر و ماده نياز دارند؛ پس شما بايد حداقل دو درخت بكاريد. اگر محل كاشت درخت در سطح بالايي قرار داشته باشد، حتي مي‌توانيد دو درخت بادام را در يك نقطه‌ي واحد بكاريد؛ در اين حالت درختان با هم رشد مي‌كنند و بهم مي‌پيوندند و به گل‌ها اجازه داده مي‌شود تا گرده‌افشاني كنند.

درختان بادام ريشه‌ي عميق دارند و بايد آن‌ها را در محيط‌هاي شني عميق، حاصلخيز و با زهكشي مناسب كاشت. درختان بادام بايد با فاصله‌ي ? تا ? متر مربع از هم كاشته شوند و علي‌رغم اينكه درختان به خشكي مقاوم هستند، بايد آبياري شوند. استفاده از نيتروژن و كود آلي، به رشد آن‌ها كمك مي‌كند. اين درختان نياز زيادي به پتاسيم و فسفر دارند.

براي كاشت درخت بادام، حفره‌اي بيشتر از عمق لازم حفر كنيد و مطمئن شويد كه ريشه‌ها به‌راحتي در عمق حفره قرار مي‌گيرند، ريشه هاي نهال را قبل از كاشت صاف كرده و ناحيه پيوند شده را ?? تا ?? سانتي متر بالاي خاك قرار دهيد. پس از عمليات كاشت، نهال ها را به‌ صورت عميق آب دهيد. درصورتي‌كه محيط زندگي شما بادخيز است، مي‌توانيد نهال بادام را به يك ستون يا تكيه‌گاه (قيم) ببنديد اما پس از گذشت حدود يك سال، تكيه‌گاه آن را برداريد تا درخت رشد مناسبي داشته باشد.

دقت كنيد كه قبل از كاشت، بايد به ريشه‌ها به اندازه‌ي كافي آب داده شود. اطمينان حاصل كنيد كه ريشه‌ها قبل از قرارگرفتن در زمين، كاملاً مرطوب هستند تا منجر به شروعي خوب براي رشد آن‌ها شود. حفره‌اي كه براي ريشه ايجاد مي‌كنيد بايد براي جاي گرفتن كل ريشه گسترده و عميق باشد، به‌طوري‌كه ريشه خم نشود. مانند بسياري از درختان خشكباري، بادام نيز نسبت به دست‌كاري ريشه حساس است؛ بنابراين هرگز نبايد آن‌ها را كوتاه كرد و يا آن‌ها را مجبور كرد داخل سوراخي جاي‌داده شوند كه به اندازه‌ي كافي بزرگ نيست. تا همان اندازه‌اي كه هنگام شكل‌گيري نهال در خاك قرار داشته را بايد در خاك قرار دهيد. بايد تفاوت رنگ قابل‌توجه بين ريشه‌ها و بقيه‌ي گياه را ببينيد كه نشان مي‌دهد كدام قسمت بايد در خاك مدفون باشد. اين موضوع براي گياهان ريشه‌اي برهنه و درختان گلداني يكسان است.

هنگام پركردن حفره، خاك بايد كاملاً در اطراف ريشه فشرده شود. پس از دوباره پرشدن حفره، بايد به نهال خود حدود ? ليتر آب بدهيد تا در خانه‌ي جديد خود قرار بگيرد. در اين مرحله مي‌توانيد با افزودن مقداري كود حاوي فسفر بالا، به ريشه هاي درخت خود كمي نيرو بدهيد. اگرچه بهتر است در صورت كاشت در پاييز، تا بهار صبر كنيد و سپس كوددهي را انجام دهيد.

نگه داري از درخت بادام

در سال اول كاشت درخت بادام, بايد به نهال بسيار آب دهيد. به گونه اي كه در طي تابستان و گرما، هفته اي يك مرتبه آن را غرق آب كنيد. همچنين مي توانيد به نهال خود، تقويت كننده اي استاندارد بدهيد. هر چند وقت يك بار نهال را از نظر آفات شامل كرم ها، شته ها و… چك كنيد. در صورت ضرورت مي توانيد اين آفات را با صابون هاي حشره كش استاندارد كنترل كنيد. شكوفه هاي بادام بسيار شيرين هستند و از اين رو زنبورهاي بسياري را به سمت خود جذب مي كنند. بنابراين نگران زياد شدن زنبورها در اطراف بادام نباشيد. اين همان اتفاق خوبي است كه بايد براي درخت شما بيفتد.

براي درخت بادام يك عفونت قارچي وجود دارد. درخت بادام در طي اين عفونت، برگ هايش قهوه اي شده و به سمت بالا برمي گردد. در صورت رويت چنين نشانه هايي، بدون درنگ برگ هاي آلوده را بكنيد و از درخت بادام حذف كنيد. سوزاندن اين برگ ها نيز ايده خوبي براي جلوگيري از رشد قارچ ها مي باشد. هر برگ افتاده در اطراف درخت را با وسيله اي مانند چنگك جمع كنيد. اگر موفق نشديد عفونت قارچي را كنترل كنيد، درخت بادام را بايد با بوراكس اسپري كنيد. اين شيوه براي درمان قارچ بسيار مناسب است.

هرس كردن مختصر و مرتب درخت بادام سودمند است و انجام نادرست آن خطرات و اشكالات زيادي را در پي دارد. هرس نامناسب ميتواند منجر به نابودي درخت بادام شود. بهتر است براي هرس آن از افراد متخصص كمك بگيريد.

نحوه آبياري درختان بادام

آبياري از مهمترين عمليات مرحله داشت درختان بادام است و موجب بهبود رشد و افزايش عملكرد مي شود زيرا مقدار بارندگي در فصل تابستان در مناطق كشت بادام كافي نيست كيفيت آبياري نيز اهميت زيادي دارد آبي كه حاوي مقدار زيادي نمك است بخصوص در خاكهاي رسي كم عمق نبايد براي آبياري استفاده شود. درختان بادام نبايد با روش آبياري باراني آبياري شوند زيرا برگ هاي بادام نسبت به نمك خيلي حساس است. روشهاي معمول آبياري در درختان بادام، آبياري سطحي و آبياري قطره اي هستند از آبياري قطره اي معمولاً در زمينهاي ناهموار استفاده مي شود.بايد توجه داشت كه در صورت عدم وجود زهكش مناسب خاك و غوطه ور شدن ريشه هاي درخت در آب به مدت طولاني باعث پوسيدگي ريشه هاي درخت بادام خواهد شد.

نحوه برداشت بادام

ميوه هاي بادام را مي توان به صورت سبز (چغاله) و يا خشك برداشت كرد . ميوه هاي بادام رقم كاغذي (پوست نازك) نيز در مرحله سبز به منظور مصرف مستقيم برداشت مي شود. برداشت ميوه هاي خشك از نيمه دوم مرداد تا اواخر مهر صورت مي گيرد. ميوه هاي بادام در باغاتي كه آبياري نمي شوند زودتر از باغاتي كه آبياري مي شوند مي رسند. در باغات جديد بادام كه به صورت مكانيكي برداشت مي شوند موارد زير بايد رعايت شود. فاصله مناسب كشت ، فرم دهي مناسب درخت مثلاً فرم گلداني، مسطح بودن سطح زمين ، كاشت رقمي با عادت رشد عمودي ، دقت در تعيين تاريخ برداشت در ارتباط با زمان رسيدن و شرايط خاك به منظور جدا شدن بهتر ميوه هاي باغهاي بادام اغلب دو هفته قبل از برداشت آبياري مي شود.

سطح خاك بايد تا حد امكان صاف و عاري از علفهاي هرز باشد، درختها توسط دستگاه نيشكر تكان داده شده و ميوه ها بر روي زمين مي ريزند، سپس ميوه ها توسط دستگاههايي كه داراي بازوهاي مكنده هستند جمع آوري مي شود. مقدار عملكرد بادام در هر هكتار از يك تا دو تن (بدون پوست سبز) متغير است، كه به عمليات زراعي از جمله آبياري و نوع رقم بستگي دارد.

پس از برداشت بادام پوست سبز آن جدا مي شود.ماشين هايي كه براي بادام پوست سخت بكار مي روند براي بادام هاي پوست نازك و پوست كاغذي مناسب نيستند و در صورت استفاده از اين ماشين ها بايد تنظيم آنها عوض شود. سپس ميوه ها در معرض آفتاب به مدت 3 تا 4 روز خشك مي شوند تا مقدار رطوبت آنها به 8 تا 5/8 درصد كاهش يابد. احتمالاً در انبار نيز رطوبت ميوه ها حدود يك درصد كاهش مي يابد. نگهداري بادام هاي پوست نارك به علت كپك زدگي مشكل است.

نحوه هرس درخت بادام

در باغ‌هاي قديمي هرس از طريق قطع شاخه‌هاي خشك و پاجوش‌ها انجام مي‌گيرد. در باغ‌هاي جديد كه براساس اصول باغباني‌كاشته شده‌اند دو نوع هرس انجام مي‌شود :

  1. هرس شكل

هرس شكل بادام معمولاً جامي است.در رقم‌هايي كه شاخه‌هاي آن تمايل به رشد افقي دارند درخت را پا‌بلند مي‌گيرند و آن‌را از 120 سانتي‌متري قطع مي‌كنند ولي در رقم‌هايي كه شاخه‌ها رشد عمودي دارند مانند رقم «محب علي» طول تنه را 60 تا 100 سانتيمتري مي‌گيرند. در سال دوم بالا‌ترين جوانه روييده از پايين محل قطع را به عنوان جايگزين تنه اصلي انتخاب كرده و آن را بالاتر از بقيه شاخه‌ها هرس مي‌كنند و بقيه شاخه‌ها را در چهار طرف اين محور و كوتاه‌تر از شاخه جايگزين هرس مي‌كنند را حدود 30 سانتي‌متر مي‌گيرند.

در سال سوم شاخه‌هاي فرعي درجه يك را به طول30 سانتي‌متر نگه مي‌دارند و بقيه شاخه‌ها را سربرداري مي‌كنند. در سال چهارم اسكلت درخت تشكيل مي‌شود و ديگر سربرداري انجام نمي‌گيرد.زمان انجام هرس اسفندماه و در هنگام خواب درخت است.

  1. هرس ساليانه

درخت بادام چندان نياز به هرس ساليانه ندارد و در هر دو تا سه سال يكبار شاخه‌هاي خشك و نابجا و آفت‌زده قطع مي‌شوند البته پاجوش‌ها هر ساله حذف شود.

https://alphanahal.ir/almond-seedlings/

مشخصات فني بهترين آسياب قهوه صنعتي بزرگ به همراه مقايسه قيمت و مقايسه برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي ايراني و خارجي

۶ بازديد

مشخصات آسياب قهوه صنعتي بزرگ (صنعتي- نيمه صنعتي)

مشخصات فني بهترين آسياب قهوه صنعتي بزرگ به همراه مقايسه قيمت و مقايسه برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي ايراني و خارجي

اگر دنبال يك آسياب قهوه صنعتي بزرگ و خوب هستيد پيشنهاد مي كنم در ادامه با ما همراه باشيد. ما قصد داريم مشخصات آسياب قهوه صنعتي خوب را شرح بديم و بعد از آن، انواع آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي را معرفي كنيم. آخرين مورد هم، مقايسه قيمت آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است كه شما را براي يك خريد مطمئن و تضمين شده راحت مي كند.

d6_2p47.jpg

مشخصات آسياب قهوه صنعتي بزرگ خوب

اول هر چيز براي انتخاب يك آسياب قهوه صنعتي خوب بايد آگاهي و اطلاعات خوبي از مشخصات آن داشته باشيد. به همين دليل ما ابتدا ويژگي هاي مهم و خوب يك آسياب قهوه صنعتي را شرح مي دهيم تا شما با مطالعه اين اطلاعات، با خيال راحت بتوانيد از بين برندهاي خارجي و ايراني بهترين آسياب قهوه صنعتي را انتخاب كنيد. برخي از مشخصات بهترين آسياب قهوه نيمه صنعتي و صنعتي عبارتند از:

  • داشتن فن خنك كنندگي يك ضرورت مهم براي آسياب هاي صنعتي ونيمه صنعتي است. شايد بپرسيد چرا؟ اگر شما دستي بر آسياب قهوه داشته باشيد و اگر در طولاني مدت نياز باشد اين كار انجام بديد اين مساله را مي دانيد كه دستگاه آسياب هر چقد رهم كه قدرتمند باشد، باز هم بر اثر عملكرد، گرما و حرارت توليد مي كند و اين موضوع براي همه دستگاه ها اجتناب ناپذير است! مگر اينكه از يك فن خنك كنندگي بهره ببرند! اين مساله به راحتي مي تواند بر روي آسياب قهوه هم تاثيرگذار باشد و پودر قهوه شما را برشته و يا سوخته كند؛ كه قطعاً نتيجه نهايي نامطلوب خواهد بود. حالا تصور كنيد مقدار زيادي قهوه را بخواهيد در مدت زمان كمي آسياب كنيد. بر اثر اين مشكل مجبوريد، كار را متوقف كنيد و تا زمان خنك شدن دستگاه منتظر بمانيد! اين مساله اصلاً خوشايند نيست و زمان و انرژي شما را هدر مي دهد. به همين دليل براي خريد گرايندر صنعتي به اين مساله توجه ويژه داشته باشيد.
  • قدرت موتور در خريد آسياب قهوه صنعتي يا نيمه صنعتي يك اصل است. همانطور كه مي دانيد اين آسياب ها براي آسياب حجم زيادي از قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند از اين رو بايد قدرت موتور بالايي داشته باشند تا به راحتي بتوانند در كمترين زمان ممكن دانه هاي سخت قهوه را آسياب كنند. اين مساله به عمر و دوام دستگاه هم كمك زيادي مي كند.
  • پرتي قهوه در آسياب هاي صنعتي و زياد بسيار حائز اهميت است. زيرا قهوه يك محصول وارداتي گران مي باشد و بايد در زمان آسياب كمترين پرتي وجود داشته باشد در غير اين صورت مقرون به صرفه نيست! اكثر دستگاه هاي آسياب قهوه حدود 200 تا 300 گرم پرتي را بين هر آسياب تا آسياب بعدي دارند و اين مقدار پرتي قابل توجه است بخصوص زماني كه تعداد دفعات آسياب قهوه زياد باشد. سوال اينجاست آيا آسيابي وجود دارد كه پرتي آن كمتر از اين ميزان و يا صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! برخي از برندهاي ايراني با تكنولوژي روز توانسته اند اين مشكل را به حداقل برسانند و صرفه جويي اقتصادي ايجاد كنند مانند آسياب قهوه صنعتي يوكار كه توانسته در نمونه صنعتي و نيمه صنعتي خود اين مشكل را به صفر برساند.
  • مخزن بزرگ و قابل شستشو هم يكي ديگر از ويژگي هاي خوب و مهم گرايندرهاي صنعتي و نيمه صنعتي قهوه مي باشد. در آسياب هاي بزرگ قهوه لازم است مقدار زيادي از دانه هاي قهوه آسياب شوند و هر چقدر مخزن ظرفيت بيشتري داشته باشد سهولت كار بهتر خواهد بود. علاوه بر اين بايد بعد از هر مرتبه آسياب ذرات باقي مانده از آسياب هاي قبلي از محفظه به خوبي پاك شوند زيرا مي توانند در طعم و مزه آسياب هاي جديد تاثير بگذارند. به همين دليل براي خريد، آسياب ها با مخزن بزرگ تر و قابل جدا شدن به منظور شستشو و نظافت توصيه مي شود.
  • تنوع در تعداد درجات براي آسياب پودرهاي نرم تر و زبرتر بسيار حائز اهميت است. همانطور كه مي دانيد دستگاه هاي زيادي براي دم آوري قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند. هر كدام از اين قهوه سازها نياز به آسياب مخصوصي دارند و در نتيجه گرايندر صنعتي يا نيمه صعتي بايد بتواند انواع آسياب قهوه را پوشش دهد در غير اين صورت كار شما مطلوب نخواهد بود. اين مساله براي قهوه فروشي ها، كافي شاپ ها و ... اهميت بيشتري دارد.
  • تيغه ها و نحوه آسياب آنها به گونه اي بايد باشد كه خروجي، يك اسياب يكدست و خوب باشد. اغلب تيغه هاي فولادي و استيل از نظر مقاومت خوب هستند؛ اما بايد در نظر داشته باشيد نحوه قرار گيري تيغه ها است كه مي تواند خروجي را تعيين كند. از اين رو در زمان خريد به هر دو مساله مقاومت تيغه و عملكرد آن توجه داشته باشيد.
  • زيبايي ظاهري و كيفيت جنس بدنه هم يكي ديگر از مواردي است كه بايد مورد بررسي قرار گيرد. در نظر داشته باشيد با گذشت زمان لكه هاي كثيفي و باقي ماندن ذرات قهوه بر روي بدنه اجتناب ناپذير هستند. اگر جنس بدنه مرغوب و خوب باشد اين مساله به راحتي قابل حل است در غير اين صورت ظاهر دستگاه بسيار زشت و نامطلوب خواهد شد. اين مساله براي كافي شاپ ها و قهوه فروشي ها كه دستگاه آسياب به عنوان دكوراتيو فضاي كار آنها، نيز مورد استفاده قرارميگيرد ضرورت بيشتري دارد. بهتر است جنس بدنه فلزي و با پوشش رنك النرواستاتيك مقاوم باشد.
  • داشتن گارانتي و خدمات پس از فروش هم يكي از موارد مهمي است كه متاسفانه كمتر به آن توجه مي شود. اكثر افراد براي خريد آسياب اين فاكتور مهم را در نظر نمي گيرند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي گزافي بابت اين ناآگاهي بپردازند. زيرا بيشتر برندهاي خارجي آسياب قهوه، فاقد گارانتي و خدمات پس از فروش هستند از اين رو شما در صورت خرابي يا نياز به تعمير قطعه بايد هزينه هاي زيادي بپردازيد. همچنين در برخي از موارد به خاطر موضوع تحريم قطعات آن دستگاه در داخل كشور موجود نيست و يا در صورت وجود هزينه هاي نجومي دارد. از اين رو توصيه ما قبل از خريد، توجه به فاكتور خدمات پس از فروش و گارانتي است.
  • قيمت گرايندر قهوه صنعتي بايد نسبت به عملكرد و كارايي آن منطقي و منصفانه باشد. لزوماً هر آسياب قهوه ارزان قيمت، حرفه اي و مناسب نيست و برعكس! شما بايد فاكتورهاي ذكر شده را به همراه قيمت مدنظر داشته باشيد. برخي از گرايندها حتي با داشتن كمترين امكانات قيمت بالايي دارند و خريد آنها مقرون به صرفه نيست!

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي بزرگ ايراني

با توجه با فاكتورهاي گفته شده براي انتخاب بهترين گرايندر قهوه صنعتي بزرگ ايراني و خارجي توصيه مي شود از بهترين برندهاي ايراني استفاده كنيد تا در صورت مشكل به راحتي بتوانيد با كمترين هزينه آن را رفع كنيد. اما شايد بپرسيد آيا آسياب قهوه صنعتي ايراني با همه اين فاكتورها وجود دارد؟ آيا آسياب هاي قهوه ايراني قابل رقابت با برندهاي خارجي هستند؟ درجواب بايد گفت: بله!

برخي از برندهاي ايراني همانند آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي يوكار وجود دارند كه توانسته اند همه فاكتورهاي خوب را يكجا داشته باشند. همچنين آسياب قهوه يوكار با داشتن گارانتي، نماينده  و خدمات پس از فروش در كشور توانسته رضايتمندي مشتريان زيادي را در كارنامه خود داشته باشد. براي مشاهده مشخصات فني اين محصول و يا  قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي  مي توانيد با سرچ همين كلمه (آسياب قهوه صنعتي يوكار)  دراينترنت به صفحه مربوطه آن وارد شويد. همچنين اين مجموعه توانسته در زمينه توليد آسياب قهوه نيمه صنعتي هم پيشرو باشد. قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار كمي ارزان تر از مدل صنعتي آن مي باشد اما از نظر عملكرد نسبت به مدل صنعتي كاملاً يكسان است.

منبع: https://sadebegir.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%85/